Jinak si totiž jejich podivné outfity a kombinace nelze vysvětlit. To, že některým českým celebritám je šumafuk, v čem se objeví na akci, není nic nového, ale proč svými oblečky musí děsit i chudáky děti z dětských domovů. 

Pěvkyně Andrea Kalivodová dorazila v tygrovaných šatech, které v dolní části přecházely do kostky. Pokud Olga Menzelová nemá po ruce stylistu Honzu Pokorného, tak to s ní jde z kopce. Růžová mikina, šedá suknička, legíny, duhové tenisky... Zřejmě chtěla být sportovní. Pořadatelka charitativní akce Hanka Kynychová je zvyklá na to, že u módních kritiků končí v kategorii Miss nevkus. Její neforemný overal s potiskem srdíček by se hodil víc k šášovi Krustymu než k profesionální cvičitelce.

Na kostkované košile vsadili Richard Genzer a Karel Voříšek. Zpěvačka Linda Finková preferuje pohodlí a leckdy nekouká, zda se k sobě kousky hodí. Ale takovou ji známe, takže nic šokujícího.

Jak už jsem v úvodu zmínila, když nevíš jak, sáhni po černé. A tohoto pravidla se chytli topmodelka Simona Krainová, tanečník Filip Jankovič nebo Miluška Bittnerová.

Video
Video se připravuje ...

Linda Finková: Geňa nechce platit na děti! Už nemám sílu to z něj tahat! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová