V minulých ročnících ve StarDance soutěžilo osm párů, letos jich na startu bylo deset. A tak do finále nepostupují dva páry, ale tři. Mahulena je přesvědčená, že to budou tyhle dvojice. "Určitě Jitka Schneiderová, protože má neskutečný talent. Když ji vidím tančit s Markem Dědíkem, tak mi připomíná mě s Jarouškem. Pak Leoš Mareš, protože je velký dříč, a určitě Lukáš Pavlásek. A ten podle mě skončí na druhém místě," řekla Blesku herečka, která tančila v první řadě StarDance, ale předčasně ji opustila kvůli zranění partnera Jaroslava Kuneše.

"Opět se ukazuje, že diváci nechtějí jen dokonalé taneční kroky, ale i zábavu. A téměř vždy fandí víc těm, kterým to tak dobře nejde. Já jsem v soutěži byla s Vaškem Vydrou, který tančil jak na chůdách, a nakonec skončil ve finále s Romanem Vojtkem," dodala Bočanová.

Mahulena byla jedním z kmotrů nové knihy spisovatelky Sylvy Laurerové Sexy strategie. A jaká strategie na ni působí? "Mě dostanou chlapi, ze kterých mám respekt. A jednoho takového vedle sebe mám," říká Mahulena.

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: O vztahu s mladým tanečníkem a třetí svatbě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová