Tadeáš se na svět prodral po velmi náročném boji v motolské nemocnici. Kluk jako buk měl 3,96 kilo a 52 cm. Narodil se na narozeniny pyšného tatínka Tomáše Horny. Na jménu se Monika s Tomášem shodli už dávno.

Chlapeček se tak pyšní stejným dnem narození i iniciály jako jeho tatínek. To ale není vše! Šťastná maminka dnes umístila na Facebook fotografii celé rodiny a je více než zřejmé, že Tadeáš po tatínkovi podědil i přitažlivý vzhled drsňáka.

Monika má teď oči jen pro své dva chlapáky. „Moc vám všem, opravdu moc, děkujeme za gratulace a pozitivní přání Tadeášovi do života. On je jako každé miminko fakt boží. Jsem šťastná, že oba svoje chlapáky mám… A vám všem přeju zdraví a lásku,“ připsala k snímku.

A když je teď miminko, bude svatba? „Paradoxně chce svatbu víc než já Tomáš. Ale já jsem šťastná, že čekáme miminko. Jeden sňatek už mám za sebou, takže na další rozhodně netlačím. Ale když bude, bude to takové hezké vyvrcholení naší lásky,“ přiznala v červnu Absolonová v rozhovoru s Markétou Reinischovou. Jenomže tatínek nového drobečka, hokejista Tomáš Horna, dosud stále není rozvedený. Vypadá to tedy, že čerstvě narozený človíček ještě nějaký čas bude „nemanželský“.

Fotogalerie
9 fotografií