„Udělalo se vše, co bylo v našich silách. Teď je na pacientce, jak se s tím popere. Operace dopadla dobře, vzalo se všechno, co by mohlo případně dál působit problémy,“ dozvěděl se Blesk od člověka ve FN Motol. „Velmi důležitá je i psychika pacientky,“ dodal ještě zdroj.

Vaří sestra

O duševní pohodu slavné Popelky se skvěle stará její rodina, hlavně manžel Josef Abrhám. Donese, zařídí, vyřídí, jen aby jeho žena byla v absolutním klidu. A snaží se i Libuščina sestra Miroslava (57). Bydlí opodál, a tak Libušce vaří vydatnou a zdravou českou kuchyni. „Sestra mi dovezla výbornou domácí hovězí polévku,“ pochlubila se nedávno BleskuLibuška. A když je Miroslava pracovně vytížená a nemůže vařit, manžel si umí poradit.

Skromný pár

„Oba se velmi milují. Pan Abrhám ale není zřejmě velký kuchař, takže sem často jezdí pro obědy,“ dozvěděl se Blesk od štamgastů v restauraci, která je vzdálená jen pár desítek metrů od domu, kde Šafránková žije. „Po telefonu jí pak vždycky předčítá menu a nechává ji vybrat. Je to roztomilé,“ komentoval to jeden z hostů.

Fotogalerie
12 fotografií