Ornellou jsme dělali rozhovor začátkem listopadu a v tu dobu už měla nějaké ty dárky nachystané. „Tři už mám. Ale něco z toho je to, co jsem dostala a nelíbí se mi to, tak to vnutím někomu jinému,“ škodolibě se smála bývalá modelka, která pro Blesk udělala její oblíbený vaječný likér. Ten si kolem Vánoc prý vždycky nalije do placatice a popíjí ho na procházkách vánoční Prahou.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Štiková, Vánoce Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Kromě darů, ze kterých nemá radost, párkrát našla pod stromečkem i takové dárky, ze kterých byla paf. „Jednou jsem tam našla krásný bílý kožich, a pak jsem zjistila, že není pro mě, ale pro mámu. Tak to byl asi nejhorší zážitek. Nebo když ségra dostala hezkou barbínu a já nějakou hnusnou,“ vzpomínala Ornella na své dětství.

A jaký nejkrásnější dárek dostala od svého muže Josefa Kokty? „To je těžký. V podstatě on mi nedal ještě nic, čím by mi vyrazil dech. To já mu vždy vyberu takový krásný dárky. Jo ale vlastně dal mi prsten s diamantem, já jsem na to úplně zapomněla. To byl asi nejhezčí dárek, protože jsem to nečekala, to jsme byli ještě napůl rozhádaní,“ prozradila Ornella tajemství usmiřovacího prstenu.

Fotogalerie
8 fotografií