Herečka má dodnes strach ze samoty a špatně nese odchody přátel nebo partnerů. „Trpěla jsem jako dítě zápaly plic, a když mi byl rok, nechali si mě v nemocnici a rodiče za mnou nepustili. Přestala jsem mluvit, usmívat se. Naši mě nakonec vzali na revers domů, ale ten týden mi zanechal šrám na duši až doteď. Dlouho jsem se s tím na různých terapiích srovnávala. Vytěsnila jsem si tuhle příhodu do podvědomí, vrátila jsem se k ní až v hypnóze a musela si to celé v slzách prožít znovu,“ přiznala v rozhovoru pro OnaDnes.cz půvabná Vlastina.

„Vždycky když můj partner odcházel třeba za prací, byť na dva dny, byla jsem naštvaná. Neuměla jsem mu pak skákat do náruče, když se vrátil. Tvářila jsem se, že mě to nezajímá. Přetrvával ve mně velký smutek z dětství a pro mě se opakovala situace, že mě někdo ‚opustil‘. Proč jsem tak chladná, jsem ale dlouho vůbec netušila. Až později jsem na sobě začala pracovat a naučila se, jak otevírat svoje srdce a nebát se,“ dodala exmanželka režiséra Dana Svátka, s nimž má dvě děti.

A přitom tak často hraje v akčních snímcích. Zahrála si v bondovce Casino Royale a naposledy ve filmu, jež je inspirován životem mafiána Tomáše Krejčíře, Gangster Ka. A tak nemohla chybět na křtu tří knih, jež se Krejčíře týkají.

Video
Video se připravuje ...

Slza - Katarze Youtube