Emil Havelka je majitelem největší léčivé pyramidy u nás, kterou je prý připraven poskytnout k doléčení i těžce nemocnému Karlu Gottovi. „Pyramida má blahodárný vliv na tělesné orgány a její účinky jsou prokazatelné,“ potvrdil pro Aha! Havelka.

Známý astrolog také tvrdí, že Slavík má podle horoskopů velkou šanci na vyléčení. „Podle všech druhů horoskopů, které se provádí, pokud se počítá zdravotní stav pacienta podle lékařské astrologie, vychází, že se z toho Karel Gott dostane,“ poskytl naději Havelka.

„Všechny planety jsou mu nakloněné. Nejhorší problém ukazuje měsíc leden, kdy by se mohly objevit nějaké potíže v oblasti jater a sleziny,“ varuje ovšem vzápětí. „Jinak tam není nic a vše je čisté. Čili: hvězdy jsou mu nakloněné nejen na pěveckém nebi, ale i při léčení jeho nemoci,“ dodal pro Aha! astrolog.

O tom, že Gott nad zákeřnou chorobou zvítězí, nepochybuje ostatně ani další zástupce alternativní medicíny, bylinkář a léčitel Jan Saavedra, který doporučil Mistrovi nápoj z peruánské bylinky Uňa de gato neboli kočičího drápu.

K radě navíc připojil i přání přímo pro Gotta, z něhož přímo srší energie: „Nejdůležitější však je uchovávat si pořád dobrou mysl a to vnitřní přesvědčení – já to zkrátka vyhraju! I když je medicína na vysoké úrovni, musí mít Karel Gott bojovnou náladu. Ode mě tedy hodně síly a odvahu!“

Fotogalerie
11 fotografií