Moderátorka hlavního zpravodajství Lucie Borhyová (37) na svém Facebooku zveřejnila snímek z haly, kde se vysílá přímý přenos SuperStar. Smutek z rozchodu s Michalem Hrdličkou zahání zábavou a doufejme, že jí hlášky Pal'a Habery a výkony finalistů zvednou náladu.

Šestice finalistů dnes zazpívá známé československé hity a tři duety, a to by se některým, kteří pějí jen anglicky, mohlo stát osudným.

Vítěz SuperStar Martin Chodúr odstartoval večer písní Žít od Karla Gotta, kterou zvolil jako poctu. Mistr už několik týdnů v pražské nemocnici bojuje s rakovinou mízních uzlin.

Finalisté SuperStar s Jitkou Nováčkovou
Autor: facebook.cz

Brunetka, která před soutěží dokázala zhubnout 35 kilo, Veronika Danišová (22), si vybrala píseň od Mira Žbirky Atlantida. A nutno říct, že by si ji Miro mohl vyřadit z repertoáru a věnovat ji sympatické Veronice. Porota chválí, chválí, chválí...

Kromě Lucie Borhyové si finále nenechal ujít Haberův syn Paul Henry. Prý je načase, aby se od tatínka naučil řemeslo!

První duet od Xindla X patří Emmě Dobré a Štěpánu Urbanovi. Pokus dobrý, ale Štěpán se trochu trápí se slovními obraty, kterým evidentně nerozumí.

Pavol Kovalíček si vybral folklórní píseň od Michala Dočolomanského a sám se doprovází na housle. Marta Jandová Pavola přirovnala k syrovému steaku a s chutí by ho sežrala. Určitě by to bylo to nejzáživnější z celého večera, zatím se totiž finále táhne jak hovězí vývar od Zdeňka Pohlreicha.

Proč ze Sabiny Slepčíkové, které je 23 let, pořád dělají starou mladou?! Jak v oblékání, tak ve výběru písniček. Hit, který proslavila Monika Absolonová, Teď královnou jsem já, nahazuje husí kůži, ale v jejím podání je to nuda. A jediný Habera naplno řekl, že to byl děs. Byl.

Oplodňovák číslo jedna Chci zas v tobě spát od Davida Kollera v podání Štěpána Urbana uspal půlku haly. Kdo vybírá písničky netuším, ale už teď vím, že si celý večer nahraji, protože je to lepší než dva Stilnoxy!

Pavol Kovaliček se ocitl nahý v posteli s Emmou Drobnou.
Autor: Facebook

Profláknutý duet od Karla Gotta a Dariny Rolincové Zvonky štěstí v podání Dalibora a Veroniky je parodie! Jak trefně podotkl Pyco, vypadalo to, jako by zpívaly dvě Dary.

Emma Drobná parádně zazpívala hitovku od Jany Kirschner Pokoj v duši. Krásná a přirozená zrzka by mohla docválat do vítězného cíle.

Sabina Slepčíková opět dostává na frak. Zpívá dokonale, ale její vyjukaný výraz bez zájmu porotce dráždí. Takže už nehodnotí její výkon, ale to, jak se tváří a stojí, jak svatá Dala neví komu.

Patnáctiletý Dalibor Slepčík si vybral Pár přátel stačí mít od Michala Davida. A viditelně si užívá zájem fanynek pod pódiem. Holky tečou jak zmrzlina na slunci.

Dalibor Slepčík
Autor: Facebook