Na Jitce Schneiderové je už vidět únava, chvílemi byla prkenná a vypadalo to, jako by se jí do tance vůbec nechtělo. Ne, není se čemu divit... A neušlo to ani porotcům, Zdeněk Chlopčík nebyl vůbec nadšený. Ohodnocení číslem 6 mluví za vše.

Vypadá to, že se herečka Jitka Čvančarová nad sebou zamyslela, vyhodila ty příšerné červené šaty, ve kterých vypadá lacině a prsa má položená na břicho, a vrátila se k černé barvě. Na StarDance vyrazila ve svršku bez výstřihu, stáhla si vlasy a hned vypadá jako dáma.

Jsme rádi, že Marek Eben nezapomíná na Blesk, a když může, tak pomůže. Muzikant Radek Banga valčíkem překvapil, jeho pohyby byly ladné a jejich číslo, které připomínalo hrací panenky, bylo dojemné. Ohodnocení 30 je nejvyšší, co doposud Radek dostal.

Divoká karta StarDance Marek Taclík salsu skutečně tančí jako Kubánka s velkou zadnicí na prahu devadesátky! Nožičkama kmitá, ale vršek už ho moc neposlouchá. Vyděšený výraz zřejmě odkoukal od Tydýta, no, snad k němu bude porota shovívavá. Jak správně Révai podotkl, vypadal jako turista na dovolené na Kubě, který se snaží sekundovat animátorce.

Na Leoně Machálkové je vidět, že je strašná šprtka! I když tancuje báječně, tak chlapa by na tanec nesbalila. Pěkné, ale ne sexy. Na druhou stranu, tanečníka Michala už si okolo prstu, a asi nejenom okolo prstu, omotala...

Leoš Mareš trénuje v džínách a košili? Leoš buď počítá kroky, nebo mu po čemsi zmrznul obličej. Nohy mu docela jedou, ale poker face se k salse vůbec nehodí.

Chodí pešek okolo, nedívej se na něho! Tak vypadá valčík Lukáše Pavláska! Dle jeho blaženého výrazu by se dalo soudit, že ho to baví, ale jeho tělo ani v pátém kole nezačalo tančit! Ale na to, že měli na valčík jen čtyři dny, tak to na Tydýta byl olympijský výkon...

Taneční partner Marie Doležalové Marek Zelinka připomíná východoněmeckého pornoherce. Ale jejich salsa byla ze všech nejlepší.