Stalo se to jen před pár dny, kdy otec Ornelly Koktové Michal Štika zastavil svým vozem v centru města. „Stál u kolejí a šel si pro něco do auta. Opřel se levou rukou o dveře a v tom jela tramvaj. Nechápu, že ho ten řidič neviděl. Ta tramvaj urvala tátovi dveře od auta a skřípla mu ruku mezi tramvaj a auto. A pak ho kousek táhla,“ přiznala Blesk.cz modelka, která se od rodičů odstěhovala poté, co začala žít s otcem svého dítěte a nyní manželem Josefem Koktou.

Šokující je, že řidič tramvaje v jízdě pokračoval. „Ta tramvaj ho pak odhodila. Byl jen zázrak, že za tou tramvají utíkal, kdyby pod ní spadl, mohl být mrtvý. Naštěstí vyvázl živý, ale s rozdrcenou rukou. Muselo to být hrozný. Všude prý byla krev,“ dodala Ornella.

Její otec tak strávil pět dní v nemocnici na kapačkách a čeká ho dvouměsíční rekonvalescence. „Měl otevřenou zlomeninu, zlomené zápěstí a rozdrcený prsty. Nemohl s tou rukou vůbec hýbat. Pan doktor říkal, že kdyby se mu zápěstí vykloubilo o dva centimetry dál, museli by mu tu ruku amputovat,“ svěřila se Koktová s tím, že nyní už je na tom otec po zdravotní stránce mnohem lépe.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová - nehoda otce s tramvají Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
8 fotografií