Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Akci celebrit syn Agáty přetrpěl: Nudil se pod stolem a zkoumal babičku Žilkovou

/
  • Syn Agáty Prachařové Kryšpín se nudil na akci a schovával se pod stůl.
    10. listopadu 2015 ● 14:56

    Nesehnala hlídání, tak musela Agáta Prachařová (30) vzít čtyřletého syna Kryšpína s sebou na křest kuchařky Haliny Pawlowské (60). Obě babičky Veronika Žilková (54) i Dana Batulková (57) totiž křtily knihu také. A děda David Prachař (56) byl pro změnu na jiném křtu.

  • 1.

    Kryšpín pod stolem

    Pro čtyřletého syna Agáty Prachařové Kryšpína byl křest kuchařky nuda. I když tam nebyl jediné dítě, vymýšlel různé hry sám. Nechtěl sedět s mámou a babičkou Veronikou Žilkovou u stolu, a tak se schoval pod něj. Když ho to už nebavilo ani tam, rozhodl se vytřít podlahu, když se po zemi plazil za autíčkem.

    Syn Prachařové Kryšpín se schovával pod stolem a "babiččinou" sukní.
    Autor: herminapress.cz

  • 2.

    Rozděleni Prachařovi

    Zatímco část rodiny Prachařů, tedy Dana Batulková s dcerou Marianou Prachařovou, Agáta Prachařová s matkou Žilkovou, oslavovala novou kuchařku Haliny Pawlowské Rodinná kuchařka, druhá část rodiny, tedy David Prachař s manželkou Lindou Rybovou, slavila jinde. Ti pro změnu křtili knihu Ljuby Skořepové.

    Agáta Prachařová s tchyní Danou Batulkovou a švagrovou Marianou Prachařovou
    Autor: herminapress.cz

    David Prachař křtil kuchařku Luby Skořepové.
    Autor: Martin Hykl

  • 3.

    Partyšová vyvedla milence

    Už skoro rok je Gábina Partyšová zamilovaná do podnikatele Daniela Farnbauera, který působí v osmi společnostech. Milence na společenské akci nebere příliš často, tentokrát ale udělala výjimku. A z jeho účasti měla radost hlavně Halina Pawlowská. Daniel ji rozesmál tak jako nikdo.

    Gábina Partyšová přivedla svého partnera Daniela.
    Autor: David Kundrát

  • 4.

    Krausová s přerostlou ofinou

    Partnerka Karla Rodena Jana Krausová dorazila na křest v dobré náladě, zato s přerostlou ofinou. Tu měla do půli obličeje, že přes ni ani neviděla. Její rozčepýřené háro se tak dá vysvětlit jediným způsobem. Nejspíš ztratila číslo na svého kadeřníka.

    Jana Krausová by si měla dojít ke kadeřníkovi.
    Autor: David Kundrát

  • 5.

    Iva Hüttnerová a její vnuci

    Herečka Iva Hüttnerová měla na večírku garde, které jí záviděly především ostatní ženy. Pochlubila se totiž hned třemi fešnými vnuky, které jí nadělil syn Matouš Rajmont. Na nejstaršího vnuka Adama (23) se Iva zlobí kvůli jeho početnému tetování.

    Iva Hüttnerová se pochlubila třemi vnuky.
    Autor: David Kundrát

  • 6.

    Večírek plný hvězd

    Kromě zmíněných Halině Pawlowské přišlo popřát mnoho dalších známých osobností. Herec Josef Dvořák si přivedl celou rodinu, na úspěch knihy si s Halinou přiťukla i pohublá Hana Gregorová, Heidi Janků s manželem Ivo Pavlíkem, Vlastimil Harapes, Václav Kopta s manželkou, Jitka Asterová, Jakub Kohák, Hana Křížková nebo Valerie Zawadská.

    Na křtu kuchařky Haliny Pawlowské se sešlo mnoho známých osobností.
    Autor: David Kundrát

    Více fotografií naleznete v galerii.

    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

ellenic: petrmetr Kryšpín je náhodou šikula a pěkný klučík, ale vyrůstat v této rodině není jen tak. Být od mala středem pozornosti médií, jenom proto, že ho vodí na podobné akce, s tím si ještě Kryšpín užije .

(10. 11. 2015 19:52)

ellenic: To je častá výmluva, že nesehnala hlídání, tak tahala Kryšpína na akci . Kolikrát byli na akci Vincek, Kordula, také dost často. Jaký je David Prachař jeho děda, Jakub je náhradní tatínek, tak jakýpak děda. Takhle velkého kluka nosí ještě na rukách sama hodila pusu do kačera. Už ho nejspíše připravují na vstup do showbusinesu .

(10. 11. 2015 17:56)

breitenseer: Já bych se též rád pokochal! ♥ ♦

(10. 11. 2015 16:02)

funebrak: ANO! Vzrušuje všechny soudruhy z generálního štábu.

(10. 11. 2015 15:54)

breitenseer: Paní Veronika Žilková je stále krásná, vzrušující žena!

(10. 11. 2015 15:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy