Antonie média moc nevyhledává. Rozhovory odmítá a z akcí, na které ji Karel Gott zve, zpravidla rychle prchá. Teď se nicméně v novém vydání časopisu Aha! pro ženy rozpovídala. O tom, jak žije, proč se moc nevídá s Dominikou a co stojí za tím, že se začala také měně vídat se samotným Karlem.

O Karlově zdravotním stavu se prý dozvídá jen z televize, přestože její dcera, tedy Dominika, ho pravidelně navštěvuje v nemocnici. „Žije na druhém konci města než já. Vidíme se jen sporadicky,“ vysvětluje Antonie, která se už musela zbavit i bytu na pražských Vinohradech, který pro ni a dceru koupil právě Karel Gott. Právě pražské Vinohrady přitom patří mezi nejžádanější lokalitu v celé ČR, čemuž také odpovídají ceny tamních nemovitostí.

„Byl pěkný, ale plyn a elektřina na mě byly moc drahé. Chtělo to také opravit, nová zateplená okna. Bylo to už pro mě těžko udržitelné,“ říká bývalá Gottova múza s tím, že na nové bydlení si nestěžuje, prý má dokonce i lepší spojení MHD.

Antonie pro Aha! pro ženy také připustila, že se s Mistrem v posledních letech vídala mnohem méně než dříve. „Karel už má novou rodinu a to se věci vždycky mění,“ řekla bývalá Gottova partnerka s tím, že je ale ráda, že novou rodinu Karel má a že se za uzdravení Slavíka modlí. Přeje mu, aby si své malé holčičky co nejvíc užil.

CELÝ ROZHOVOR S ANTONIÍ ZACPALOVOU ČTĚTE V AKTUÁLNÍM VYDÁNÍ AHA! PRO ŽENY (PRÁVĚ NA STÁNCÍCH)

Aha! pro ženy
Autor: Aha!