Pár hodin před semifinále soutěže Miss Junior, kde měl Suchánek usednout v porotě, zrušil svou účast. „Michal se nám omluvil, protože v nočních hodinách ho soused bydlící nad ním vytopil. Michal má byt v pražských Vršovicích pod vodou, takže bohužel dnešní den tráví jinak než s námi vybíráním finalistek, což samozřejmě chápeme a respektujeme,“ omluvila herce produkce. I když Suchánkovi mají jistě byt pojištěný, tak voda dokáže napáchat nemalé škody.

A tak o deseti finalistkách rozhodla porota bez Suchánka. Ambasadorka soutěže Kateřina Kristelová se s holkami zná od prvních castingů. Se zástupci soutěže objížděla česká města a vybírala semifinalistky. „Některé holky na sobě hrozně zapracovaly. Jedna z dívek prošla do semifinále doslova „o prsa“, protože neměla ideální proporce. A tady před nás předstoupil nový člověk. Strašně si cením, že zamakala, a její cesta do finále se otevřela,“ upřesnila moderátorka.

Deset finalistek Miss Junior 2015 nyní čeká týdenní soustředění. Finále soutěže bude 24. listopadu v pražském divadle Broadway.

Miss Junior 2015
Autor: Miss Junior 2015

Fotogalerie
7 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová