„Pan Gott na Slavících zpívat nebude! A to, jestli alespoň usedne v hledišti Státní opery, je nejisté,“ prohlásil šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

„Pokud by nemohl přijít, tak pevně věřím, že se s ním podaří natočit zdravici nebo alespoň udělat telemost. Neumím si bez Karla Gotta Slavíky představit! Zvlášť večer, kdy má šanci získat čtyřicátou zlatou cenu,“ řekl moderátor finále ankety hudební popularity Libor Bouček (34).

Po zpěvákově operaci nejprve zrušil jeho management vystoupení do začátku listopadu. Gott doufal, že už bude moci 14. listopadu zpívat na Svatomartinském plese na zámku Valtice.

Po nátlaku Ivany a lékařů si ale uvědomil, že to nepůjde. Zrušil Valtice, vystoupení na akci Atlet roku i zpívání v rámci přímého přenosu Slavíků, ve kterém měli s Petrem Kolářem (48) představit svůj nový duet To jenom láska zastaví čas a zpropagovat tak v přímém přenosu Karlovo nejnovější duetové pěticédéčko.

A že si tohle Slavík nechá ujít, stejně tak jako velmi pravděpodobné čtyřicáté slavičí ocenění, hovoří o mnohém a není vůbec dobrým znamením.

Fotogalerie
11 fotografií