Dodnes se bojí o život, ale díky pořadu Úsměv vám sluší chce pomoci ostatním ženám se stejným osudem. Zpočátku pohádkové manželství, ve kterém Drahomíra se svým mužem společně podnikali a přišli si na pěkných pár milionů korun, se kvůli nabytým financím změnilo v horor.

Manžel se opíjel do němoty a svou ženu týral. „Vyvrcholilo to tím, že po mně střílel z nabité pistole, ale naštěstí se netrefil. Pak mi přiložil pistoli k hlavě a já jsem ho na kolenou musela prosit o život,“ vzpomíná se slzami v očích Drahomíra.

Nového přítele zavřeli

Nezbývalo jí nic jiného než od tyrana utéct s vědomím, že o všechno přijde. Během soudních tahanic se seznámila s dalším mužem, který jí byl oporou. Jenže pak ho kvůli majetkovým podvodům zavřeli na tři a půl roku. Z vězení se vrátil jako jiný člověk.

„Jednou se dostal ke mně do kanceláře s utkvělou představou, že tam mám milence, a začal mě bít do hlavy a kopat. Pak přestal, začal plakat a omlouval se. Chtěla jsem odejít, ale vzal nůžky a chtěl mě bodnout do krku. Tak jsem mu je vzala, což ho rozzuřilo ještě víc. Zmlátil mě tak surově, že mi tekla krev. V tu chvíli jsem věděla, že jediné, co mě zachrání, je, když budu hrát mrtvou,“ třese se ještě teď při vzpomínce droboučká žena s tím, že ho její trik zastrašil, a ona tak vyvázla živá.

Po útoku se obrátila na policii, kde žádala o ochranu, ta jí bohužel nepomohla. Odstěhovala se tedy z města a obrátila se na Bílý kruh bezpečí, kde jí pomohli. Poslechla je a dnes žije šťastný a svobodný život.

Nebojte se vylézt z ulity

Paní Drahomíru muži celý život ponižovali, a ona tak nabyla dojmu, že je ošklivá. „Nemusí se schovávat v ulitě. Je to krásná žena, kterou dlouhé blond vlasy rozzářily. A když se k tomu přidá trocha nenápadného líčení, získá šmrnc i šedá myška,“ zhodnotila její vzhled kadeřnice a vizážistka Mirka ze salonu Bello.

Drahomíra si celý život udržuje štíhlou linii. To dalo jí i stylistovi možnost většího výběru oblečení v domě C&A. „Zvolili jsme trendy třpytivé legíny i šaty s límečkem, které zvýrazní krásnou postavu,“ vysvětlil Karel Dominic Stix.

5 rad, jak se sama ochránit před agresorem

  • Mít vždy nabitý telefon s sebou!
  •  Poslouchat svou intuici a předvídat situace!
  • Nulový kontakt s agresorem!
  •  Vyhýbat se temným místům, nechodit večer sama a mít vždy doprovod či přítele na telefonu!
  • Říct sousedům, co se vám stalo a aby při jakémkoliv divném zvuku z bytu volali ihned linku 158.

 

Fotogalerie
13 fotografií