Vedle hvězdy Novy vystřelila ke hvězdám i jeho sláva a rozhodl se na tom zbohatnout. Hrdlička si založil PR firmu, která lidem slibuje, že z nich udělá hvězdy hlavně pomocí sociální sítě.

„Chcete vládnout moři showbyznysu? V tom nevidíme problém. Najměte si naši agenturu a uděláme z vás skutečného žraloka,“ láká Michal na svých stránkách. A sám moc dobře ví, o čem mluví.

Firma, kde na stránkách není veden jako majitel, spravovala i Facebook Lucie. „Se službami společnosti jsem naprosto spokojená,“ chválí Borhyová na stránkách firmy. To, že se na jejím profilu objevovaly zamilované fotografie s Hrdličkou, není tedy náhoda, ale zřejmě další sporťákův dobře promyšlený tah.

Ódu na firmu pěje vedle ní i sám Hrdlička. „Snaží se mi vyjít vstříc, poradí a zároveň je s nimi výborná domluva,“ píše se. O tom, že je majitelem on, už samozřejmě z taktických důvodů ani slovo.

Informace o něm jako jediném majiteli firmy je jen v obchodním rejstříku, kde je Hrdlička uveden jako majitel ještě u dalších třech firem. A rejstřík také prozradil, že s touto činností začal sportovní moderátor až v období, kdy už byl partnerem Lucie.

O tom, že je Michal expert na zviditelnění, svědčí i to, že v době, kdy už se s Lucií rozešel, nabízel za nemalou úplatu nejmenovanému vydavatelství fotografie ze svatby, o které moc dobře věděl, že nebude.

Co všechno díky Lucii získal?

  • Zviditelnění své osoby
  • Reklamu pro agenturu
  • Nové klienty a peníze
  • Nabídky na moderování
  • Zástupy fanynek

Fotogalerie
10 fotografií