Říká něco jiného, než dělá. „Nejdůležitější je teď klid naší dcerky, které potřebujeme být dále přítomnými mámou a tátou. To je pro nás s Lucií zásadní a osobně nevím o ničem, na čem by mi záleželo víc,“ prohlašoval sporťák pateticky poté, co Blesk odhalil, že Borhyovou a svou dcerku definitivně opustil.

„Život jde dál a tohle se dospělým stává. Zůstáváme milujícími rodiči. Na to se může naše malá spolehnout,“ vršil sliby ve svém dosud jediném prohlášení, které poskytl. Realita? Od minulého pátku, kdy tahle slova zveřejnil, viděl Lindu až včera!

Shodou okolností se tak stalo poté, co se z dovolené vrátili jeho rodiče a maminka mu zřejmě promluvila do duše. Možná zjistila, že Michal neviděl svou dceru podstatně déle...

Přitom právě Linda měla být hlavním důvodem, proč zůstával s Lucií, i když to mezi nimi neklapalo.

„Opakovaně jsem se do vztahu vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu, a tak jsem z vlastní vůle zvolil definitivu,“ prozradil Hrdlička.

Veškerý svůj volný čas Michal trávil buď v hospodě, nebo ve fitku. Lucii vyměnil za partičku chlapců, kteří se taky rádi podívají na dno sklenky... Doufejme, že včerejšek nebyl výjimkou.

Video
Video se připravuje ...

Opuštěná Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Tahanice o syna, a teď i o dceru?! Blesk TV

Fotogalerie
12 fotografií