Šaty byly velmi sexy, akorát si Klára neuvědomila, že když si sedne a nedá si nohu přes nohu, tak jí rozparek vyjede vysoko nad stehna. Ale vzhledem k její pevné postavě to byl hezký pohled, který nic necudného neodhalil. Pánové zřejmě dodají „bohužel“.

Herečka se už léta obléká ve známém módním řetězci a i tyto šaty jsou z něj. „Mám je doma ve skříni už pár let, ale je to střih, který nikdy nevyjde z módy. Mám ráda nadčasové kousky,“ říká Issová, která dotočila film v zahraničí, kde hrála Máří Magdalenu.

„Brzy se začne vysílat třetí řada amerického seriálu, kde jednu z hlavních rolí hraje Donald Sutherland a kromě něj tam hraje třeba Karel Roden. Letošní rok byl na natáčení náročný, tak teď odpočívám,“ usmívá se Klára. I když je bez partnera, tak se dokáže rozmazlit sama.

„Nejraději se rozmazluji různými kosmetickými přípravky, které mi voní a dávají mi pocit klidu. Zbožňuji různé olejíčky, a když v zahraničí nemají mé oblíbené, koupím si olivový olej a promažu se zevnitř i zvenku,“ směje se herečka.

Fotogalerie
8 fotografií