Manželé se před časem dohodli, že bude pro oba lepší, když budou žít odděleně. „Už spolu nějaký čas nejsme. Zažili jsme spolu ledacos, ale naše cesty se od sebe odklonily a teď je nám oběma líp,“ řekla Blesk.cz herečka, která s Viktorem žila deset let, z toho manželé jsou sedm let. Na otázku, týkající se rozvodu, Ivana odmítá odpovídat, protože není na pořadu dne.

Po rozchodu s Dykem se okolo Ivany točí spousta mužů a ona se flirtování rozhodně nebrání. Na kosmetické akci se od ní nedokázal odtrhnout fitness trenér David Huf. Neustále ji očichával jak psíček. Jestli je někdo vedle mě nový? Tak to si nechám pro sebe, je to můj soukromý život,“ říká se smíchem seriálová hvězda.

Smutek z rozchodu jí naštěstí zahání dcera Sophie, práce a expedice do Amazonie. Odlétáme v úterý ve tři ráno a díky stresu z toho, zda mám všechno, vůbec nespím. Do poslední chvíle hraji, takže doufám, že mám vše. O dceru se bude starat její otec a moje maminka. Neberu si s sebou mobil, ale s asistentkou v Praze budeme ve spojení přes satelitní telefon, a Jakub slíbil, že jak dorazíme, dá to všem vědět,“ naznačuje Ivana, která do Amazonie míří s rybářem Jakubem Vágnerem, misskou Eliškou Bučkovou a fotografem Jakubem Ludvíkem.

A vzhledem k tomu, že Vágner je volný, Ivana taky, tak třeba by se mohli vrátit jako pár...

Fotogalerie
9 fotografií