Na to, aby běžný smrtelník ustál vztah s celebritou, která plní titulní strany, neexistuje žádný manuál. A proto je to téměř vždy průšvih. Rychle nabytá sláva většinou všem zamotá hlavu, a když nastane rozchod, tak začnou okolo sebe kopat nožičkami a je z toho akorát ostuda pro oba.

Když Lucie Borhyová s Michalem Hrdličkou oznámili rozchod, tak se všichni ptali proč. Zatím si to oba nechávají pro sebe, ale je zřejmé, že Lucie neustála jeho frackoidní chování, které přes růžové brýle dlouho neviděla. Od první chvíle Michal miloval zájem médií o svou osobu. Na všech fotkách vedle Lucky měl úsměv od ucha k uchu, rád poskytoval rozhovory, Facebook si plnil fotkami do půl těla, aby holky viděly, a údajně chtěl médiím prodat i jejich svatbu!

Po rozchodu se všichni automaticky přiklonili na stranu Borhyové. Milá, krásná a opuštěná žena s dvěma malými dětmi na krku, to národ miluje a takové případy lituje. Na druhé straně vysmátý frajírek z bohaté rodiny, který každý večer tráví čas se svými kumpány v pražských barech. Hrdlička nemá jedinou šanci, jak z této války vyjít vítězně. I když se jediným prohlášením pokusil lidi obměkčit láskou k dceři Lindě, neklaplo to.

Jeho dny jsou spočítané. Bez nejoblíbenější české moderátorky je zero. Jestli si rychle nenajde adekvátní náhradu, která by ho vrátila zpátky do slavomanského sedla, je ztracený. Lucie Bílá je volná a o své chlapce se vždy královsky stará, tak třeba...

Fotogalerie
5 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Překvapení i pro rodinu! Borhyová promluvila o detailech svatby! Markéta Reinischová, Petr Soukup