„Láká mě vyzkoušet si moderování jiné než sportovní akce. Určitě by mě bavilo zkusit si třeba Českého slavíka, třeba ve dvojici s Luckou,“ svěřil se na jaře Michal Hrdlička, kterého vztah s populární Lucií katapultoval z řad prostých sporťáků mezi známé osobnosti. Když tohle prohlásil, zřejmě ještě neplánoval, že matku své dcery opustí. „Na Nově se s Lucií o tom, že by si Slavíka chtěli zkusit, zmínili! A vedení televize se to zalíbilo,“ svěřil se Aha! zdroj z televize.

„Jakmile začala jednání o letošním ročníku ankety hudební popularity, Nova přišla s tím, že navrhuje, aby padesátý ročník Slavíka uváděli Borhyová s Hrdličkou. Pořadatel soutěže, agentura Musica Bohemica, ale prosazoval – stejně jako loni – Libora Boučka. Čekalo se pak na to, s čím přijde hlavní sponzor ankety, společnost Mattoni,“ dodal zdroj.

Jen co však začalo září, Nova přestala svoji moderátorskou dvojici prosazovat. „Na Nově totiž od konce prázdnin všichni viděli, že jde jejich vztah do háje a že si přestávají rozumět. Byl by velký risk, kdyby si měli přes nenávist, která mezi nimi panuje, stoupnout před kamery a hrát idylický pár,“ uzavřel zdroj.

Faktem je, že rozchod znamená méně peněz pro oba. Lucie s Michalem v době, kdy rozdávali zářivé úsměvy, vytvořili oblíbenou moderátorskou dvojici, za kterou byli pořadatelé nejrůznějších akcí ochotni hodně zaplatit. Každý zvlášť – to je ale o něčem jiném. Hrdlička bez Borhyové popravdě jako moderátor zase tolik zajímavý není a podle odborníků jeho cena půjde dolů, nakonec bude rád, když se nějaký zajímavější kšeft objeví.

Lucie teď přichází o peníze, protože jednoduše nemá tolik sil. Až se z rozchodu otřepe, bude to jiná. Stálice českého moderátorského nebe podle všeho nebude mít o kšefty v budoucnu nouzi.

Fotogalerie
9 fotografií