Těžko byste hledali tolerantnější ženu. Pavla Saudková s fotografem Janem Saudkem už prožila ledacos. „S Janem jsem se nejvíc trápila, ještě než přišly děti, což byly asi první dva roky, když je člověk extrémně zamilován. Když si Jan zval dívky a já jsem zůstávala v noci sama, tak se stávalo, že jsem to obrečela,“ svěří se v pátek v pořadu 13. komnata.

K Janu Saudkovi milostné avantýry neodmyslitelně patří. A i když to Pavla věděla, nebylo jednoduché se s nimi vypořádat. „Nejsem zastáncem toho přesvědčení, jaké má on, že nevěra je to, co se neřekne,“ připustí Saudková, kterou neminul ani strach z pohlavních chorob.

Co ale říkala, když se provalilo, že fotograf čeká dítě s jinou ženou? „Byl to trochu blesk z čistého nebe, protože tak, jak na sebe Jan vždycky všechno řekne, tohle zrovna nesvěřil,“ přizná Saudková.

To všechno však nebylo nic v porovnání s bolestí, která ji potkala ve spojitosti s potraty jejích dvou dětí. „Nejvíc nešťastná jsem byla po prvním potratu a v mezidobí, než jsem podruhé otěhotněla, a po druhém potratu samozřejmě také, vlastně jsem byla dva roky permanentně nešťastná,“ uvede. I když na tento stres nikdy nezapomene, dnes je už naštěstí trojnásobnou maminkou zdravých dětí.

Fotogalerie
9 fotografií