Za posledních pár měsíců je z ní kost a kůže, tváře se jí propadly... „Já jsem se dokonce dostala na velikost třicet čtyři, což sama nechápu,“ okomentovala Lucie extrémně hubenou postavu na začátku září, jen pár dní před tím, než vyšlo najevo, že ji Hrdlička opustil. V lednu přitom měla ještě ženské křivky a konfekční velikost 38, tedy o celá dvě čísla větší!

Několikaměsíční stres z partnerské krize, týdny na pokraji psychického kolapsu z nejistoty, do které ji nezodpovědný milenec a otec malé Lindy (15 měsíců) uvrhl – to je to, čím si Borhyová prochází.

Video
Video se připravuje ...

Opuštěná Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Tahanice o syna, a teď i o dceru?! Blesk TV

„Rozchod není bleskem z čistého nebe, stejně jako náš vztah neprošel krizí až teď. Opakovaně jsem se do něj vracel,“ přiznal sporťák, že se hádali a rozcházeli pěkně dlouho, podle některých zdrojů i čtyři měsíce. A právě v téhle době Lucie výrazně hubla. Fotografie v těsných džínách mluví za vše...

Zatímco Lucie neví, kam dřív skočit, nemá chuť k jídlu a téměř ani čas se najíst, Hrdlička si chodí spokojeně do fitka. Pracuje na svých svalech, a ještě se tím chlubí na sociálních sítích! „Chci zůstat silný,“ komentuje snímek.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Takhle chladně dopadlo první setkání Borhyové a Hrdličky po rozchodu! Blesk

Fotogalerie
9 fotografií