Lucie se na svůj první profesní střet s Michalem připravovala v podstatě během celých zpráv. Její mluvidla jela podvědomě dobře, tak jak to Lucie umí x let, ale její oči byly vyhaslé a soustředěné do sebe. Bez jiskry. Trochu se jí podařilo usmát až před poslední, odlehčenější reportáží, a působilo to na mě jako příprava na nadcházející střet.  Výstup Reye vedle ní byl uvolněný, ale energie, která je mezi ním a Lucií, pluje, takže to určitě vnímal. Není to ale jeho osobní problém, nenechal se do toho zatáhnout.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Takhle chladně dopadlo první setkání Borhyové a Hrdličky po rozchodu! Blesk

Se samotným Michalem se Lucie pohledem setkala pouze na sekundu, a stejně tak dlouho trval její úsměv. Šla od toho velmi rychle pryč. Pak velmi rychle dodala posledních pár slov odhlášení, jako by to chtěla mít velmi rychle za sebou, a skončila vítězoslavným úsměvem, který naznačoval, že je ráda, že se nesesypala. Dvakrát také zabojovala s tikem – zachvěl se jí spodní ret, zejména na konci posledního studia.

Ve Sportovních zprávách pak pokračoval Michal Hrdlička, který byl – jako děti jsme říkaly – jako „praštěný po hlavě“. Byl úplně zničený, jeho oči těkaly, nedíval se do kamery a sotva odříkal text. Postupně se vzpamatovával, pokusil se o úsměv, ale vnitřně byl na dně.