Podle informací Blesk.cz se dnes večer bývalí partneři Lucie Borhyová a Michal Hrdlička setkají před televizními kamerami tváří v tvář. Lucie společně s Reyem Korantengem odmoderuje zprávy, posléze by měla předat slovo Michalovi, který uvede sport.

Od rozchodu se takto potkají poprvé. Dosud se totiž společným směnám vyhýbali. Hrdlička dokonce zrušil službu minulou středu, aby se s Lucií, která uváděla s Reyem zprávy i minulý týden, nepotkal.

"Strašně ho to vzalo! Úplně se třásl. Nedivím se mu, že zrušil ve středu službu v televizi, kde by se potkal s Lucií, která měla zprávy. Co já vím, tak odjel Michal mimo Prahu,“ řekla deníku Aha! minulý týden jedna z Hrdličkových kolegyň.

Kromě toho také neposlal ve středu své příspěvky do rádia Frekvence 1, kde má svou ranní sportovní rubriku. „Mluvil taky o tom, že nezvládne vysílání v rádiu, takže i tam se omluvil,“ dodala. Sportovní zajímavosti za něj musel přečíst jeho kolega Libor Bouček. S takovými manévry je ale teď konec. Dnes večer přijde chvíle pravdy.

Připomeňme, že Televizní noviny na Nově začínají v 19:30 hod., Sportovní noviny pak po 20. hodině.

Fotogalerie
9 fotografií