Děj filmu diváky zavede do televizního studia se všemi typickými postavami a náležitostmi světa „rychloobrátkové“ zábavy. Na scéně tak můžete vidět začínající herce, opravdové herecké legendy, kteří se snaží zapůsobit na půvabné naivní herečky, ředitele programu čekajícího na důstojný odchod do důchodu… a nad těmi všemi pečlivě bdí producentka Puflerová, která se za každou cenu snaží udržet hranici sledovanosti nekonečného seriálu.

Autor: Celebrity s.r.o.

Nová česká komedie ve francouzském stylu dokonale mapuje zákulisí natáčení seriálu, kde je vše podřízeno diváckému vkusu a sledovanosti. Režisér Tomáš touží ale po jiném druhu umění a tak se snaží nabourat rutinní seriálové postupy provokativními zásahy do děje a postavami ze skutečnosti. Tím popudí nejen ambiciózní producentku, ale i skutečného mafiána, který se v seriálu pozná a zaútočí. Producentka Puflerová je vydírána a Tomáš se dokonce stane korunním svědkem nepříjemné situace. Kriminalisté ho musí v rámci programu ochrany svědků umístit na tajné místo, kde bude v bezpečí.

Autor: Celebrity s.r.o.

Tomáš je tak uvězněný uprostřed zapomenuté vesničky, naštěstí  ale mezi  krásnými lidmi  a ve světě, kde panují prastaré vztahy, tradice, přátelství a smysl pro legraci. „Pán režisér“ si tady také najde „svoji“ parketu – vezme si na starost vesnické pohřby a režíruje je s fantazií, kterou by mu záviděl i Fellini. Tomášova sláva se šíří do kraje, místní se umí odvděčit a připraví pro “svého pána režiséra” obrovské překvapení přímo od srdce… 

Autor: Celebrity s.r.o.

Ale bude si ho Tomáš umět užít, když ho trápí, jak moc mu chybí Jana a Voříšek, s nimiž nemá kontakt a kteří o něm nic nevědí…? 

Jak vše dopadne, se dozvíte už 29. října, kdy v českých kinech proběhne premiéra povedené komedie Celebrity s.r.o.