„Děkuji každému za milé zprávy a podporu. Vážím si toho,“ začal Hrdlička a následně přiznal, co ho vlastně k vyjádření vyprovokovalo. „Vztah s maminkou mé dcery mě o bulváru naučil hodně. Ale až když vyšlo najevo, že už spolu nejsme, vidím, co dokáže doopravdy. Vím, že je zbytečné cokoliv vysvětlovat, role jsou zjevně rozděleny a vznikají tak konstrukce, které už komentovat je pod úroveň,“ začal Hrdlička obviněním ostatních. A následně začal vysvětlovat, co vlastně za odchodem je. A světe, div se, skoro to má vypadat, že obětí je on.

„Nebudu poskytovat jakákoliv další vyjádření. Nebudu kydat hnůj a prát špinavé prádlo. Za mě snad jen toto: Rozchod s Lucií není bleskem z čistého nebe, stejně jako náš vztah neprošel krizí až teď. Opakovaně jsem se do něj vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu, a tak jsem z vlastní vůle zvolil definitivu,“ píše Hrdlička na sociální síti a pokračuje.

Video
Video se připravuje ...

Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Bolest maskuje, jak se dá! Blesk TV

„Přestali jsme si rozumět a zjistili, že naše povahy dohromady nepůjdou. Víc za tím není, i kdyby se bulvár zbláznil, ale to vem čert. Nejdůležitější je teď klid naší dcerky, které potřebujeme být dále přítomnými mámou a tátou. To je pro nás s Lucií zásadní a osobně nevím o ničem, na čem by mi záleželo víc,“ tvrdí Michal, který žádá všechny včetně médií o klid.

„Život jde dál a tohle se dospělým stává. Zůstáváme milujícími rodiči. Na to se může naše malá spolehnout. Zbytek je zoufale nepodstatný. Více k tomu nemám a mít nebudu. Děkuju za pochopení,“ uzavřel sporťák.

Fotogalerie
9 fotografií