Být v každé situaci profesionálkou je v podstatě její práce. Vždy dokonalá Lucie Borhyoványní prochází velmi těžkým porozchodovým obdobím, kdy musí i přesto pracovat a večer usedat do studia Televizních novin před celý národ a nedat na sobě nic znát. Jak dlouho se dá toto přetvařování vydržet?

„Můžete do určité míry potlačit smích stejně jako smutek, ovšem organismus musí vydat velkou energii, aby to dokázal. Je to svým způsobem jakýsi trénink, který může na sobě člověk zkoušet, ale není to zdravé,“ řekl Blesku psychiatr hvězd Jan Cimický.

„Zdravé je nechat emocím volný průběh. Ale protože okolí bývá škodolibé, snažíte se nedávat je najevo, někdy více, jindy méně úspěšně. Myslím, že to je také jeden z důvodů v případě Lucie. Ona si může myslet, že to ostatní mohou vnímat jako slabinu,“ dodal.

Podobnou nebo snad ještě horší situací si moderátorka prošla po rozchodu s předchozím partnerem Nikem Papadakisem, který ji opustil ještě před porodem jejich syna Lukase. Před médii na sobě Lucie nedala znát jedinou emoci. Vytvořila iluzi vyrovnanosti. Po čase ale sama přiznala, že do pohody měla vážně daleko. „Nikomu jsem se nesvěřovala a namlouvala jsem sama sobě, že je všechno krásné,“ uvedla moderátorka. A nyní se historie opakuje. Rozhodně to ale není dobře. Při takovém psychickém vypětí by se totiž také mohlo stát cokoliv...

Video
Video se připravuje ...

Borhyová po rozchodu s Hrdličkou: Bolest maskuje, jak se dá! Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií