Jejich lásce nikdo nedával velké šance. Přece jenom o jedenáct let mladší ambiciózní a velmi pohledný redaktor, který se doslova přes noc stal celebritou, nevzbuzoval v nikom moc důvěry. Ale postupem času se jeho obraz začal měnit k lepšímu a všichni pojali přesvědčení, že Lucka konečně našla prince na bílém koni. Jejich dokonalé americké výrazy zářily víc než rudá záře nad Kladnem! Prostě idylický příběh jak z pera Rosamundy Pilcher, jedné z nejznámějších autorek románů pro ženy.

Video
Video se připravuje ...

Lesk SPECIÁL o rozchodu Borhyové a Hrdličky! Krach lásky krok za krokem! Blesk TV

Borhyová je zvyklá držet vše pod pokličkou do poslední chvíle. S Řekem a otcem syna Lucase Nicem už několik měsíců nežila, ale pořád tvrdila, že je vše v naprostém pořádku. Je tedy možné, že když před měsícem tvrdila, že vztah s Michalem je zalitý sluncem a svatba na spadnutí, bylo všechno jinak. Nebo se stalo něco tak hrozného, že Lucii bouchla kamna a začala pálit mosty!

Buď mu přišla na časté nevěry, které by ohrozily její pověst, vyměnil ji za mladší kolegyni, nebo poslední kapkou za jejich vztahem byli Michalovi kumpáni, se kterými často a rád vyrážel do pražských barů. Vrabci si občas cvrliknou, že Hrdlička má slabost pro muže, ale to jsou spíš jen zbožná přání pánů z gay komunity. Přece jenom je Michal velmi pohledný mladík s tělem Adonise, a to zvedá tlak všem pohlavím...

No, sama jsem zvědavá, co bylo za tak rychlou letenkou, která zřejmě není zpáteční...

Video
Video se připravuje ...

Borhyová před měsícem mluvila o detailech svatby! Markéta Reinischová, Petr Soukup