Přestože oba už o společné dovolené mluvili ve společnosti, Felix bez mrknutí vyměnil smiřovací cestu k moři za předávání státních vyznamenání na Pražském hradě.

Dáda měla s Felixem jet 26. října aspoň na deset dní do Itálie, ale sešlo z toho. Přišla mu totiž na 28. října pozvánka na Hrad,“ prozradil Blesku Slováčkův kamarád. SamaDáda se k tomu nechtěla moc vyjadřovat. „Ano, je pravda, že nikam nejedeme. Bez komentáře,“ potvrdila stroze.

Video
Video se připravuje ...

Dáda víno ráda: Patrasová nezvládla stres! Opila se a seřvala reportérku Primy! FTV Prima

A podle její reakce to vypadá, že ani svého manžela do Vladislavského sálu nedoprovodí. „Točím v říjnu skoro každý den,“ řekla jen. Patrasová se bezpochyby po náročném létě, kdy řešila manželovu nevěru s Lucií Gelemovou (32) a navíc natáčela nový seriál Bezdružice, těšila na zasloužený odpočinek.

Teď z něj náhle sešlo. Zklamání je to pro Dádu o to větší, že manžel už medaili Za zásluhy o stát dostal před dvěma lety. Klidně by tedy mohl vyrazit na slíbenou cestu za teplem a sluncem. Letos mají dostat vyznamenání zpěvák Václav Neckář(71) a fotbalista Pavel Nedvěd (43).

Čtvrtá zrušená dovolená

Dáda už měla letos jet s Felixem na dovolenou do Chorvatska, do Turecka i do Itálie na pozvání italského hraběte Domenica Martucciho (39). Už počtvrté ze společného pobytu u moře sešlo.

Náplast na bolest

Konečně jedna velká radost pro Dádu. V neděli herečka dostala v Říčanech Cenu Oty Hofmana za přínos dětskému filmu. „Mám obrovskou radost. Právě Ota Hofman napsal seriál Návštěvníci, kde jsem hrála. Moc ráda na to vzpomínám a pořád mu za tu roli děkuju,“ řekla šťastně Patrasová.

Při natáčení v roce 1983 otěhotněla a vdala se za Felixe. Když dělala postsynchrony, narodil se jí syn Felix (32). Na slavnostní předávání v rámci Dětského filmového a televizního festivalu Dádu přivezl manžel Slováček.

Fotogalerie
9 fotografií