O své třetí dceři Ivan Jonák dosud nemluvil. „Mám ještě jednu dceru, která žije v Austrálii. Ona o mně ale do svých třiadvaceti nevěděla. Já jsem to samozřejmě věděl, že je moje, ale tajili jsme to,“ prozradil Blesk.cz Jonák s tím, že dívka byla šokovaná, když se dozvěděla, kdo je její skutečný otec.

Její matka je kamarádka Jany (Plamínka – pozn. red.). Když se o mně dozvěděla, křičela na svou matku – To si děláš p*del? To mám teď jako dva otce?“ vzpomínal Jonák na reakci své dcery.

Dnes je jí 30 let a s bývalým králem podsvětí se vídá. „Jsme v kontaktu, dokonce za mnou byla i ve Valdicích,“ pochlubil se. Nemanželská dcera se prý pokouší prorazit v Austrálii ve světě modelingu a v současné době si dělá řidičský průkaz.

Ivan Jonák má z prvního manželství s Ludvikou (†34), za jejíž objednanou vraždu si odpykal 18 let ve vězení, dvě dcery, Sylvii (28) a Veroniku (32). Bývalá partnerka Jaroslava, které říkal Jahůdka, mu těsně před nástupem do vězení porodila syna Adama (22).  Za měsíc se mu narodí další chlapeček. Celkem má Jonák tedy 5 dětí.

 

Fotogalerie
6 fotografií