"V pondělí jsem se od pana ředitele dozvěděla, že představení To byla moje písnička!, v němž s kolegyněmi hraji, bude mít v prosinci derniéru. Mrzí mě to, co se dá dělat," svěřila deníku Aha! herečka.

"Jinou nabídku jsem zatím od vinohradského divadla nedostala. Určitě se tam nějaká nová představení připravují, ale mně se zatím nikdo neozval," dodala Marta Vančurová, hvězda filmů Smrt krásných srnců nebo Den pro mou lásku.

Na prosinec se tedy chystá derniéra představení To byla moje písnička! a také si ještě zahraje vánoční představení Děvčátko v pražském divadle Studio DVA. "Na to se těším! Pak uvidím, co bude od ledna. Zatím žádnou pracovní nabídku nemám," prohlásila smutně herečka, která se momentálně zotavuje po operaci kyčelního kloubu. "Stále chodím o hůlce, ale teď jsem byla na chalupě setřást ořechy," rozloučila se herečka.

Jak se k vyhazovu oblíbené herečky postavil ředitel divadla Tomáš Töpfer? "To byla moje písnička! hrajeme již čtvrtou sezonu! Protože chystáme další premiéry, musí starší inscenace ustoupit těm novým. Nebylo by možné je totiž reprízovat. Proto plánujeme derniéru na prosinec 2015," řekl.

Marta Vančurová nebude ale sama. Stejně na tom je herečka Daniela Kolářová (69). I ona zůstane po derniéře To byla moje písnička! bez práce. V jiném představení totiž v Divadle na Vinohradech taktéž neúčinkuje.

Fotogalerie
6 fotografií