"Nikdy jsem netušila, že někdo bude chtít někdy moji tvář, a ne jen můj hlas, a ještě mi za to zaplatí," řekla se smíchem Michaela. Naopak pro Kateřinu je focení kalendářů už rutinou. Stává se tváří, kterou firmy pro své kalendáře milují ze všech známých tváří nejvíce. "Poslední čtyři roky fotím každý rok, letos to jsou dokonce dva," usmívá se. 

Holky si focení na ostrově Gran Canaria užily a dokonce se z nich staly velké kamarádky. "Když jsem se dozvěděla, že budu fotit s Katkou, a dala si ji na internetu do vyhledávače, lehce jsem se vyděsila. Netrpím nedostatkem sebevědomí, ale modelce takového formátu se rovnat nemůžu. Při focení mi hodně pomohla, předala modelkovské rady a nyní jsem přesvědčená, že kalendář bude krásný. Navíc jsem získala novou kamarádku," prozradila Gemrotová. 

"Jako zpěvačka je top, ale ani v modelingu by se neztratila. Míša je dokonalá profesionálka v každém směru a úžasný člověk a nyní také skvělá kámoška," doplnila ji Votavová.


Krásky byly před objektivem fotografa Jana Tůmy jako chameleon. Když jim vizážistka Lucie Tůmová připravila paruky, okamžitě se vrhly každá na opačnou barvu svých vlasů. Z brunetky Votavové se stala blondýnka, která najednou naprosto dokonale připomínala Julii Roberts v Pretty Woman, když lovila v blond paruce movité pány coby prostitutka Vivien.

Naopak blondýnka Gemrotová nasadila černou paruku a byla doslova k nepoznání. "Tmavé vlasy jsem už měla. Před čtyřmi lety jsem byla úplná černovláska a postupně jsem zesvětlovala až do současné barvy," říká Míša. "Jako blondýnka se cítím líp, je to přeci jenom moje přirozená barva. Ale tmavou paruku doma taky jednu mám a občas v ní přítele Sašu překvapím," usmívá se Míša.

Obě krásky si užívají, že kalendář bude volně prodejný. "Hlavně jsem ráda, že nebudu viset pár vyvoleným v kanceláři. Kalendář bude prodejní a od poloviny října ho bude možné koupit v paláci knih Luxor," dodala Gemrotová. 

Fotogalerie
14 fotografií