Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Selfie mánie těhotných: Slavné „kuličky“ si fotí břicha na záchodcích

/
  • Slavné těhulky propadly „pupkaté“ selfie mánii.
    6. října 2015 ● 05:34

    Nejenže mezi českými kráskami propukl baby boom, nastávající maminky navíc zcela pohltily těhotenské selfie. Těhulky z řad zpěvaček, moderátorek i modelek se čím dál častěji chlubí svými pupky na záchodě před zrcadlem.

  • 1.

    Monika Absolonová (39) - zpěvačka

    Po miminku toužila celý život, ale měla smůlu na chlapy. Až hokejista Tomáš Horna (34) udělal Absolonovou šťastnou. Už od šestého měsíce má ale pupek zpěvačka abnormálně velký, termín porodu Tadeáška je určen až na 20. listopadu!

    Monika své fanoušky na Facebooku informuje každý týden o průběhu svých těhotenských stavů. „Uvařila jsem 44 bramborových plněných knedlíků s uzeným masem a česnekovým zelím. Po návštěvě blízkých už nejsou,“ směje se zpěvačka.

    Těhule Monika Absolonová
    Autor: Facebook

  • 2.

    Jitka Válková (23) - modelka

    Čerstvě vdaná Jitka Boho Válková otěhotněla z velké lásky po půl roce chození s hudebníkem Lukášem (30), poté co se náhle rozešla se snoubence Mirkem Ciprou (43). Rodit by měla krátce před Vánoci. „Pěkně rosteme. Užívám si každou minutu, kdy mimi kope. I když mě v noci budí, ale bude hůř v tom dobrém slova smyslu,“ říká šťastná modelka, která si na termín porodu domluvila i pracovní aktivitu. „Tak snad to v klidu odzpívám a pak odrodím,“ doufá modelka.

    Jitce Boho zbývají do porodu tři měsíce.
    Autor: Facebook

  • 3.

    Ornella Koktová (22) - modelka

    Manželka Josefa Kokty (57) otěhotněla neplánovaně se ženatým milovníkem žen. Partneři i přes veřejné lynčování vše ustáli, Ornella Koktová porodila syna Quentina (2,5), sestěhovala se s Pepou, který si ji nakonec vzal. Mladá paní Koktová plní Facebook denně fotografiemi své maličkosti.

    Ornella Koktová před porodem
    Autor: Facebook

  • 4.

    Michaela Ochotská (30) - moderátorka

    Letos v lednu přivedla na svět synka Andrého. I když dnes vypadá Ochotská až anorekticky, těhotenství s Lukášem Rosolem (30) jí prospělo. Zvětšila se jí prsa a celkově se drobná moderátorka spravila, tudíž vypadala zdravě. „Mateřství je ta nejhezčí věc, co mě kdy potkala,“ říkala bývalá moderátorka.

    Těhotná Míša Ochotská
    Autor: Facebook

  • 5.

    Romana Pavelková (31) - modelka

    Měla to pěkně naplánované. Do třiceti se chtěla Romana Pavelková vdát a mít dítě. Sice se o rok sekla, protože syna Maxíka porodila až letos v srpnu, ale jinak to zvládla na jedničku. O svém těhotenství, výběru výbavičky, nákupu kočárku nebo vhodné stravě taktéž pravidelně informovala veřejnost.

    Těhotná Romana Pavelková
    Autor: Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

labid: Nová móda - fotit si nechutné vyvalené teřichy. Asi přidám ten svůj pivní ;-)

(06. 10. 2015 13:37)

hejhej: Vypatlané mozky!!!!!!

(06. 10. 2015 13:26)

nicnezpravda:  Těhotenství dnes není soukromá věc ale jen moda..

(06. 10. 2015 10:39)

provokaterka: Ještě by tam mělo být napsáno jméno pravého táty.

(06. 10. 2015 10:30)

naidka: No, ještě že Plesk nenapsal "slavné těhulky", to by tomu teprve nasadil korunu.

(06. 10. 2015 08:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy