Nejmenší český herec podlehl v úterý embolii plic. „Nezlobte se, já o něm nechci vůbec mluvit,“ okomentovala stroze pro deník Aha! Jana jeho skon. Kdysi byla do Krytináře zamilovaná až po uši, teď už však nechce jeho jméno nikdy v životě slyšet.

Již před časem se bývalá hercova milenka navíc nechala slyšet: „Já mám teď svých starostí dost a s ním jsem si vytrpěla až až. Už s ním nechci mít nic společného.“ Co ale její zlobu způsobilo?

Během milostného vztahu s Krytinářem totiž Jana otěhotněla. Herec ji ale místo podpory opustil a dokonce ji donutil i k potratu, ačkoliv Jana jako katolička miminko chtěla.

Herec později vše ohledně těhotenství i vztahu s Janou popíral. „Je to nesmysl. Janu samozřejmě znám, byla to kamarádka zpěvačky Olivie Žižkové. Měla nějaké problémy, ale vyřešilo se to,“ vymlouval se za života Krytinář deníku Aha!

Janu Chárovou smrt jejího dítěte velmi mrzela, ale po čase se jí povedlo nepříjemnou etapu života uzavřít a dnes je mladá žena šťastně vdaná. Radost jí doma dělá i její dvouletý syn, se kterým je teď na mateřské dovolené.

Fotogalerie
6 fotografií