I když Zorka vypadá, že neumí do pěti počítat a manžel byl její první muž, zdání klame. „Jsem proslavená utíkářka. Vždy jsem to byla já, kdo ze vztahu utíkal, a kolikrát to byl slušnej mazec. Proto obdivuji svého muže, že měl odvahu si mě vzít. Anebo si mě svatbou pojistil,“ míní moderátorka, která si s manželem za Prahou pořídila dům s bazénem a velkou zahradou.

„Je to velký závazek pro oba, ale my jsme si dům moc přáli. Máme velkou zahradu, o kterou se stará Míra. Pořídil si traktůrek se sekačkou a celé odpoledne o něm nevím. To já raději trávím čas u bazénu v plavkách,“ svěřila se Blesk.cz Zorka. „Ale musím se pochlubit, že jsem velkou pěstitelkou orchidejí. Doma jich máme desítky a pořád kvetou,“ dodala blondýnka, která moderovala páté narozeniny obchodu se šperky Pandora. 

„Šperky samozřejmě zbožňuji, což je vidět na mých rukách. A i manžel mi občas něco koupí, i když by mohl častěji. Ale naposledy jsem od něj dostala krásné hodinky,“ pochlubila se moderátorka Snídaně s Novou a rádia Evropa 2.

Fotogalerie
4 fotografie