Co stojí za tak radikální změnou chování, vědí jen oni dva, ale každopádně je to změna o 180 stupňů k lepšímu. Ale těžko říct, jak dlouho Vojtovi vydrží nechovat se jako dy(c)k. V jeho náladách se totiž vyzná snad jen slovutný doktor Chocholoušek.

Ale zřejmě za vším stojí snaha dobře prezentovat film, v němž má druhou hlavní roli. V parodii na gangsterky Vojta hraje pravou ruku detektiva Jiřího Macháčka. I když jsou kritiky nemilosrdné, hodnocení se pohybuje okolo čtyřiceti procent, tak třeba diváky naláká Dykův sladký úsměv, který mu na premiéře neslezl z obličeje.

Je taky možné, že herec se jako rozmazlené děcko chová tehdy, když vedle sebe nemá partnerku. Přece jenom je o pár let starší a ve světě showbyznysu zkušenější. Někteří muži si ve starších ženách kompenzují nepřítomnost matky, která je do poslední chvíle vodila za ručičku... A když se ocitnou bez ní, tak najednou nevědí co a chovají se rozpustile. Nevíte, co se přesně o víkendu stalo? Klikněte na odkaz pod těmito řádky, budete koukat!

Fotogalerie
9 fotografií