S Olivií se Krytinář seznámil při focení kalendáře v roce 2012. Nápad byl takový, spojit v kalendáři krásu přírody a žen, a ne nafotit nějaké akty,“ prozradil tehdy Blesk.cz Krytinář.

Olivie se v kalendáři objevila jako dívka zimních měsíců. S Jirkou se brzy stali přáteli – Olivie byla herci i múzou. O pár měsíců později se spolu objevili i v pořadu »Což takhle dát si VIP?«, kam Olivii Jiří pozval.

„Chci Jirkovi pomoci, půjčila jsem mu i svůj byt a přidala ruku k dílu, vařit pro čtyři lidi je opravdu náročné,“ řekla Blesku nevinně Žižková, která se ujala i zábavy. 

Jenže pak přišly v září 2013 nahé fotky herce Krytináře. A s nimi i konec přátelství dvojice. Krytinář totiž tvrdil, že to byla právě Žižková, která zlikvidovala jeho projekt vystoupení pro děti nejprve tím, že se provalila její minulost plná erotiky, a následně tím, že zveřejnila jeho nahé fotografie.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jiří Krytinář (+68): Naposledy o něm bylo slyšet kvůli sexy skandálu! Kristýna Léblová, Petr Soukup

„Proč jsi o mně řekl, že jsem pornoherečka? To mám za to, že jsem ti zařídila potrat? To jsi křesťan a katolík? Máš štěstí, že mi dal dneska kněz požehnání, ty haj*le,“ ječela Olivie na tiskovce, kterou Krytinář uspořádal, aby hanbaté fotky vysvětlil.

A to nebylo všechno. Jen o pár dní později na Jiřího napráskala další nechutnost – svou tehdejší milenku Janu donutil k potratu. A jako pomoc si vzal právě Olivii. „Jirka jí sliboval, že když půjde na potrat, rozvede se s manželkou a bude s ní,“ práskla na Krytináře zpěvačka Olivie Žižková.

Jiří Krytinář zemřel v úterý 29. září ve věku 68 let. Příčinou byla podle jeho známých plicní embolie. „Je mi to moc líto, byl jako můj kmotr a kamarád. I přes všechny neshody mě to velmi zasáhlo,“ řekla v úterý Olivie Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krytinář (+68): Centimetry doháněl pomocí stoličky! TV Barrandov

Fotogalerie
10 fotografií