Zamilovaná dvojice svatbu plánuje už od zplození dcery. Lucie se ale chtěla vdávat bez bříška, a tak sezdání muselo počkat. Po Lindině narození zase všechnu pozornost a energii potřebovalo miminko. V srpnu 2014 už byla svatba na spadnutí, ale detailní informace se dostaly na veřejnost a pár se zase rozhodl raději počkat. Nechtěli si svůj velký den zkazit někým, koho na něj sami nepozvou. Teď ale nastal ten správný čas.

Žádný div, že se po této zkušenosti dvojice bojí, že by opět mohlo dojít k úniku informací a veřejnost by se dozvěděla datum a místo svatby. Aby se tomu podařilo vyhnout, plánují si prý říct své ano daleko za hranicemi Česka. Svatba by tak mohla být rovnou součástí líbánek.

„Jednou z možností, nad kterou reálně uvažují, je, že by se měl obřad uskutečnit v zahraničí. Možná snad dokonce ve Španělsku v Malaze, kde mají domeček Hanka Zagorová se Štefanem Margitou. Ti by jim mohli jít i za svědky, protože je Lucka bere jako rodinu,“ prozradil tajný zdroj blízký páru Nedělnímu Aha!

Fotogalerie
12 fotografií