Zatímco blond komikovi Lukášovi Pavláskovi se momentálně velmi daří, je oblíbený, účinkuje v televizních pořadech a dokonce to roztočí v letošní řadě taneční soutěže Stardance, tak jeho dvojnice strádá.

Martinka z Turca, která se proslavila v reality show Farmář hledá ženu, skončila na psychiatrii, protože se málem upila k smrti a ještě prodělala epileptický záchvat. 

Ještě předtím, než se Martinka provdala za podivína Martina Chovance, který ji přivedl do svrabu, ve kterém se teď plácá, perlila v reality show Farmář hledá ženu, kde se snažila získat srdce nerozhodného statkáře. Upozornila na sebe především výraznými modely, které se jen tak nevidí, nebo divokou bitkou hned v prvním díle seriálu, kde skolila soupeřku Lindu, která si na ni otvírala ústa. Pak také obvinila všechny okolo, že jí ukradli mobil, i když si ho sama schovala do pece, a pro sprosté nadávky nešla daleko.

Komik Lukáš Pavlásek tedy může být rád, že kromě podobného vzhledu spolu nemají s Martinkou z Turca společného nic moc dalšího.

Fotogalerie
9 fotografií