Rodiče herečky Zuzany Dřízhalové Milan Hanák (81) a Jana Hanáková (75) ještě letos v lednu doufali, že se konečně setkají s chlapečkem, kterého se ještě před smrtí snažila adoptovat jejich dcera a její manžel. Bohužel z jejich nadějí zbyly jen touhy.

„Zeť si to nepřeje. On se znovu oženil a má svoji rodinu a nechce, aby toho kluka ovlivňoval ještě někdo jiný. Zpočátku, když Zuzka umřela, tak se vyskytoval třeba u našich známých, teď už ani to ne,“ svěřil hereččin otec Milan Hanák a dědeček malého Honzíka deníku Aha! s tím, že si Dřízhal myslí, že by pak měl problémy s chlapcovou výchovou.

„Takže už to je víc než dva roky, co jsme ho neviděli. Manželka, ta pro něj teda ještě má z předloňska nějaké zabalené dárky z Vánoc,“ dodal smutně pan Hanák deníku Aha!.

Nevlastní rodiče malého chlapce ani neuvažují o tom, že by ho kontaktovali, až povyroste. „Jeníček už má i nového bráchu, takže jsou spolu jako jiná rodina. Ani nevím, kde bydlí. Už máme jen tu Zuzku, alespoň ve vzpomínkách, a když ji vidíme na obrazovce,“ dodal nešťastný tatínek zesnulé herečky deníku Aha!.

Hynek Dřízhal se k situaci odmítl vyjadřovat. „Omlouvám se, ale o soukromé věci se nebudu svěřovat,“ řekl Aha! scénograf.

Fotogalerie
6 fotografií