Politická glosátorka Zuzana Bubílková se po dlouhé době objevila na společenské akci. A na první pohled je zřejmé, že se jí vede velmi dobře.

„Mám se teď skutečně skvěle, protože mi pan doktor oznámil, že vše nasvědčuje tomu, že jsem vyléčená a rakovina se nevrátí. Beru velmi silné léky na štítnou žlázu, ale snáším je dobře a pomáhají mi. Po deseti letech jsem měla jít na pár dní do nemocnice na komplexní prohlídku včetně všech odběrů, ale pan doktor mi to odpustil, že prý to není nutné a že jsem na tom velmi dobře,“ svěřila se Blesku Bubílková, která moderuje na regionální televizi a ve volném čase šije šperky. Tento týden má svou první výstavu.

 

„Samozřejmě k tomu vyléčení přispělo i to, že denně dvě hodiny sportuji. Mám strach, abych nepřibrala, tak každý den ujdu 12 km a zacvičím si sérii cviků. Buď chodím přes den s nordicwalkingovými hůlkami, a když nestíhám, tak v noci. Okolo desáté večer jdu z domů na Václavské náměstí a zpět. Mám takovou osvětlenou trasu, kde chodí pejskaři, zamilovaní, ale i bezdomovci. Zrovna nedávno jsem zachránila bezdomovce, který tam bezvládně ležel. Zavolala jsem policii a záchranku. Naštěstí byl jen strašně opilý, a když ho probrali, měl čtyři a půl promile,“ tvrdí moderátorka. 

Fotogalerie
7 fotografií