Muži se většinou o kosmetiku moc nezajímají a používají jen to nejnutnější. Jan Přeučil je výjimka a přípravků má víc než jeho manželka Eva Hrušková.

"Zastávám pravidlo, že i muži v jakémkoliv věku by se o sebe měli starat. Krémy na obličej jsou samozřejmostí, tělo si mažu po každém sprchování a deodorantů a parfémů mám nesčetně," přiznal Blesk.cz herec na akci v Tančícím domě, kde se představoval nový multifunkční přístroj na čištění pleti.

"Mám takovou příhodu z divadelní šatny s Jiřím Bartoškou. U zrcadla má spoustu voňavých sprejů, přeci jenom se na jevišti člověk zapotí a nejste tam sám, tak abych kolegům nesmrděl. Kdykoliv Jirka přišel ke mně do šatny, tak jen kroutil hlavou, na co to všechno mám, a dal mi přezdívku Johnny Spray," pochlubil se Přeučil.

Na krémy proti vráskám a séra nedá dopustit ani jeho žena, první představitelka Popelky, Eva Hrušková (63). "Začínala jsem s indulonou, ale teď už musím mít výživnější krémy. Ale na to, že je mi 85, tak skutečně fungují," vtipkovala herečka. 

Fotogalerie
12 fotografií