Výjezdy mimo domov jsou časté, noci osamocené, tak proč nevyužít náruče místních žen. Ale, jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Pánům prostě občas ujedou kecky a rozmnoží se tam, kde to nečekali. Chyba je samozřejmě i na druhé straně a leckdy to není chyba, ale vypočítavost. Ať už je to, jak chce, dítě je na cestě a k zodpovědnosti by se měly postavit obě strany. Ale, ne vždy to tak je, protože pánové mají doma své manželky, partnerky nebo se na otcovství ještě necítí.

Režisér Filip Renč si dlouho nechtěl přiznat, že dcera Natálka, kterou přivedla na svět servírka z podniku ve Špindlerově Mlýně, je skutečně jeho. Ale testy otcovství byly neomylné, je to jeho dcera. To moderátora Jana Krause a hitmakera Michala Davida dohnaly hříchy mládí.

 

Kraus se o existenci syna Marka Blažka dozvěděl před deseti lety, kdy mu poslal fotku, na které viděl sebe zamlada, ale pro jistotu si nechal udělat testy DNA. "Celé DNA vystoupení natočil Adam Kraus jako dokument a snad to někdo někdy odvysílá," prozradil Marek, který se s nevlastními bratry pravidelně stýká.

To, že má Michal David kromě dcery Kláry syna, věděl od jeho narození, ale s matkou syna Petra uzavřel dohodu, že ho nebude vychovávat, ale jen finančně podporovat. Veřejnost se o Davidově potomkovi dozvěděla, až když mu hrál na maturitním plese.

A posledním, kdo se dostal do řečí, že má syna, je Sagvan Tofi. Jeho údajným potomkem má být nevlastní bratr moderátorky Evy Perkausové, Sebastian. "V poslední době se mi ozývají různé ženy, že se mnou mají děti. Sice jsem byl v mládí hodně bujný, to ano, ale předpokládám, že kdyby se mnou měla nějaká žena děťátko, tak se neozve po víc jak dvaceti letech," směje se producent muzikálu Děti ráje. 

Na každém šprochu pravdy trochu...

Fotogalerie
6 fotografií