Jednou přišel s vyraženým zubem, jindy s naštíplou hrudní kostí a potřetí spadl z balkónu, když chytal klíče. „Je pravda, že úrazů jsem měl dost, ale to je dáno především mou zálibou v extrémním cestování a adrenalinových činnostech,“ řekl Blesku před časem Daniel Hůlka.

Před třemi lety ho zasáhl zákeřný zánět slinivky, se kterým byl tři týdny na jednotce intenzivní péče, a poté musel úplně změnit svoji životosprávu. „Mám jen předepsanou dietu, kterou musím dodržovat a do které spadá i nepití alkoholu. Všechno špatné je pro něco dobré a myslím, že i ta pauza v pití alkoholu každému někdy prospěje. Žiju teď hodně zdravě,“ uvedl zpěvák v rozhovoru pro iDNES.cz.

O prázdninách si také prošel operací pupeční kýly. „Šel jsem na kontrolu a můj kamarád, doktor Pavel Ditl, který mě tenkrát zachránil a včas mi diagnostikoval zánět slinivky, mi řekl, že mám pupeční kýlu. Takže si o prázdninách ještě do mě řízl. Bylo to docela dobře naplánované, jelikož jsem po operaci nesměl šest týdnů zpívat, což mi o prázdninách nijak nevadilo. Paradoxní na tom je, že jsem si kýlu vyzpíval,“ svěřil se iDNES.cz. Takže pozor na zpívání, i to může být zdraví nebezpečné.

Fotogalerie
5 fotografií