První krize v manželství přišla přesně rok poté, co si temperamentní hrdličky Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová řekly ANO, tedy v létě 2014. Už tehdy se začalo mluvit o jejich rozvodu. „Já jsem byla ten člověk, kdo se rozhodl, že z toho manželství chce odejít. Podepsala jsem rozvodové papíry, které vlastně zůstaly doma podepsané pouze mnou,“ přiznala Erbová v Top Star magazínu.

Podle Erbové za to může i fakt, že Řepka před třemi lety skončil jako aktivní hráč fotbalu a od té doby byli spolu 24 hodin denně. „Dlouhodobě jsme jeden druhému ubližovali a ani po těch šesti letech jsme se nedostali do fáze, kdy bychom byli v klidu,“ vysvětlila modelka, která se s dětmi odstěhovala do bytu v Praze.

V reportáži sice tvrdila, že za rozpadem jejího manželství nestojí nikdo třetí, vzápětí ale nepřímo potvrdila svůj vztah s Gulašim. „Michal je pro mě v současné době oporou a před Tomášem to netajím. Já vím, co jsem udělala, a byla jsem to já, kdo to doma řekl, a jo, to je život. Doteď jsme žili sice pospolu, ale odděleně, takže jsme věděli, že to časem z jedné či druhé strany přijde. A mně se to stalo. Nicméně už bylo u nás daný období, kdy jsme si v tomhle jeden druhému nijak nebránili,“ přiznala modelka.

Fotogalerie
12 fotografií