„Tatínka zřejmě vaše články nenechaly klidným. Už je odezva. Snad splatí alespoň první dluh, což jsou náklady v těhotenství,“ řekl Blesku člověk z blízkého okolí české exmodelky.

První dluh stanovený soudem činí 1 200 000 korun. „Částku sice tatínek rozložil na šest splátek, ale budiž. Alespoň něco dá svému synovi, ke kterému se pro mě z naprosto z neznámých důvodů odmítá hlásit,“ pokračuje náš zdroj s tím, že tento týden by právníci obou stran měli dohodu o splacení dluhu »hodit na papír«.

Bohatý egyptský podnikatel a filantrop Mohamed Shafik Gabr jinak Jitce dodnes dluží 3 880 645 korun a částka každý měsíc narůstá o stanovené alimenty ve výši 150 000 korun.

„Na práci modelky jsem už stará, a abych chodila do práce od rána do večera jako dřív, to kvůli synovi nejde. Zatím prodávám cenné šperky a boty. A už toho na prodej moc nemám,“ řekla Jitka už před třemi týdny Blesku.

„Ráda bych mu dopřála anglickou školku, jenže v tom mi jeho otec brání. Nechápu to. Vždyť je to jeho dítě a to má právo na stejnou životní příležitost, jakou má jeho dcera, která studuje na prominentní vysoké škole v USA! Opakuji – nechci nic pro sebe, ale pro budoucnost syna,“ dodala.

Fotogalerie
14 fotografií