Krásná a talentovaná Kateřina Wiesnerová zemřela velmi mladá a nechala za sebou manžela. Vážné nemoci podlehla 4. září, přitom tři týdny před smrtí zveřejnila na svém profilu sociální sítě leták, který lákal zájemkyně na sportovní víkend konající se v letos v listopadu. „Lehce vás popoháním. Místa ještě jsou,“ okomentovala svůj příspěvek.

Fitness trenérka se bohužel listopadového víkendu nedočkala. I tak ale bojovala do poslední chvíle. „S Káťou jsme se znaly osm let. Byla ten nejschopnější, nejšikovnější a nejpracovitější člověk, kterého jsem poznala. Proto jsem studio předala právě jí. I přesto, jak byla nemocná, makala a dala studiu vše, co mohla. Do poslední chvíle pro něj žila,“ řekla Blesk.cz bývalá majitelka plzeňského sportovního klubu, kde Wiesnerová působila, Andrea Slámová. 

S bolestí v srdci na ni vzpomíná i televizní rosnička Tereza Juščíková, se kterou je spojoval aerobik.

„Pamatuji si ji jako krásnou, usměvavou, chytrou, přirozenou a cílevědomou holku. Na začátku aerobik ještě moc necvičila, ale časem se vypracovala a byla dál než my všechny ostatní. Nestýkala jsem se s ní, ale strašně mě zasáhlo, co se jí stalo. Člověk si hned uvědomí, že nemá řešit hlouposti. Nejdůležitější je být zdravý,“ zavzpomínala Juščíková s tím, že se o Katčině smrti dozvěděla z Facebooku.

Její manžel Petr Kučera všem jejím příznivcům dopřál možnost posledního veřejného rozloučení. Kateřina měla pohřeb 8. září. S těmi, kteří se ale nestihli s mladou Kateřinou rozloučit, se vdovec setkal v restauraci.

„Budeme tam od 15 hod. do pozdních večerních, pokecáme, zavzpomínáme a tak. Hudební nástroje vítány. Tohle je oficiální pozvánka pro ty z Vás, kteří měli Kač rádi! Budu se těšit,“ vzkázal přátelům a blízkým Kateřinin manžel.

Fotogalerie
5 fotografií