Zpěvačka Michaela Nosková musí na operaci. Letos v březnu nedodržovala lékaři nařízený klid se zlomeninou kůstky v kotníku a následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Zpěvačka sama přiznala, že zlomeninu kůstku v kotníku neléčila tak, jak jí bylo doporučeno. „Měla jsem ortézu a chodit jsem měla minimálně. Bohužel jsem workoholik,“ prozradila Nosková. Ortézu si proto sundala a odehrála představení divadla Hybernia Přízrak Londýna.

Následky na sebe nenechaly dlouho čekat. „Protože mě kotník pořád pobolívá, před pár dny jsem byla u lékaře a ukázalo se, že musím na operaci,“ povzdechla si zpěvačka na fotbalovém hřišti v Horních Měcholupech, kde se ale i se zraněním a v bolestech zúčastnila fotbalového utkání herců divadla Hybernia s juniory Slavie na počest zahájení nové muzikálové sezóny.

„Tak stejně se té operaci nevyhnu,“ vysvětlila Míša, která má termín operace stanovený na 29. září. Už na začátku října se ale vrací s plným nasazením do práce. „Ze mě mít lékaři radost nikdy nebudou, vždycky jsem byla neposlušný pacient,“ dodala hazardérka se zdravím Nosková.

Fotogalerie
10 fotografií