Ještě nedávno se Eva Perkausová hřála v náručí obchodníka s luxusními auty Antonína Charouze, se kterým dle jeho slov byla tři roky. Podnikatel ale vztah ukončil ve chvíli, kdy zjistil, že současně randí s jiným podnikatelem z Jesenice Karlem Kubou (41).

Podle Eviny nevlastní sestry Moniky Kubové si ale ještě předtím našla někoho mladšího – fotbalistu Václava Kadlece (23). „Oni spolu chodili. Když jí bylo nějakých osmnáct let. Možná jí ještě ani nebylo osmnáct. Ale vím, že tenkrát spolu měli dokonce odjet i do Milána. Její maminka to ale zakázala, že on ještě není na té úrovni, na které by měl být. Že je moc mladý a že to není nic pro ni,“ řekla Blesk.cz Kubová.

Stejně jako Perkausová dlouho popírala vztah s Charouzem, který nakonec Blesku stejně potvrdila, mlží i o románku s Kadlecem. „Já jsem s Vaškem Kadlecem opravdu jenom kamarádka. Mám ho ráda jako kamaráda. Mezi námi v životě nic nebylo a není. Možná i díky tomu jsme dodnes přátelé,“ řekla Blesk.cz půvabná moderátorka.

Před svými osmnáctinami se Eva Perkausová mohla pochlubit dalším nápadníkem. Blondýnka padla do oka italskému hraběti Domenicu Martuccimu, který randil s Ivetou Bartošovou. Jejich vztah ale trval pouhých 20 minut.

Když jsem se dozvěděl, že jí osmnáct bude až v březnu, tak jsem se rozhodl ve známosti nepokračovat. Naše nedělní rande jsem proto zrušil,“ vysvětlil Martucci, který ale dlouho netruchlil a za Evu si ihned našel náhradu, účastnici Miss Slovenska Janu Krupovou.

Fotogalerie
12 fotografií